Goupil G2

Goupil G2

Goupil G2 är vårt minsta elfordon av våra tre modeller, och är ett lämpligt elfordon för kyrkogårdar med mera.
Goupil G2 finns både med lastflak med nedfällbara lämmar samt ett utförande med box försedd med valfritt antal jalusier. Hastigheten är upp till 30 km/h.

Som standard finns tre batterialternativ att välja på blöta blockbatterier samt två litium jon-alternativ. Litet, kompakt, smidigt elfordon med utmärkta köregenskaper, hög lastvikt och stort urval av extrautrustning passar den perfekt till bostadsbolag, kyrkogårdsförvaltning samt inom industri och hantverk.

Kontakta oss idag, boka demonstration och upplev skillnaden.

Goupil G2

Goupil G2 är vårt minsta elfordon av våra tre modeller.
Goupil G2 finns både med lastflak med nedfällbara lämmar samt ett utförande med box försedd med valfritt antal jalusier. Hastigheten är upp till 30 km/h.

Som standard finns tre batterialternativ att välja på blöta blockbatterier samt två litium jon-alternativ. Litet, kompakt, smidigt elfordon med utmärkta köregenskaper, hög lastvikt och stort urval av extrautrustning passar den perfekt till bostadsbolag, kyrkogårdsförvaltning samt inom industri.

Kontakta oss idag, boka demonstration och upplev skillnaden.

Lastvikt
Upp till 600 kg

Bredd
1,1 meter

Batteri
Litium

Användarvänlig

Goupil G2 har ett mycket ergonomiskt utformat insteg och tillsammans med de stora glasdörrarna skapas en rymd och sikt unik i sin klass. Goupil G2 har ett stort urval av påbyggnader så som lastflak med lämmar, tippbart lastflak, verktygshållare eller skåp vilket gör fordonet till den ultimata lösningen för er som söker ett litet, smart elektriskt arbetsfordon.

Med sin mindre storlek är G2:an perfekt som elfordon för kyrkogårdar, och passar även som handen i handsken som elektriskt arbetsfordon för den som jobbar inom park- och trädgård, till exempel för kommuner.

Bekväm och säker

Som standard har Goupil G2 trepunktsbälte, dubbla hydraliska bromskretsar, eluppvärmd framruta, LED-belysning samt ett kraftigt stålchassi som klarar lastvikter upp till 600 kg.

Bekvämligheten kommer till sin rätt med ett så smidigt fordon, där det är om möjligt ännu viktigare att ha en god komfort när man utför snabba svängar, vändningar och precisionsmanövrar på kyrkogårdar, i parker, grönytor för kommuner och liknande.

Goupil G2 passar för:

Kyrkogårdar
Kommuner
Bostadsbolag

Kontakt

Telefon: 031-69 61 30
E-post: info@goupil.se

Offertfrågan

Vanliga frågor om elektriska arbetsfordon

Goupil G2 passar perfekt, med sitt något mindre format, för exakt och smidig parkvård, som elfordon för kyrkogårdar, som bud- eller fraktbil inom mindre företag där snabbhet och manövrering är viktigare än en enorm lastyta, och mycket mer. Hantverkare, trädgårdsmästare och företagare där precision och smidighet är A och O svär vid Goupil G2:s exakta rörelsemönster och hanterbara format.

Elektriska arbetsfordon är fordon som drivs av elektricitet och används för arbetsuppgifter inom olika branscher, såsom kommuner, parkförvaltning, trädgårdsskötsel och leveransföretag. De inkluderar bland annat eldrivna småbilar, skåpbilar, lastbilar och nyttofordon.

Att använda mindre elfordon inom till exempel kommunal verksamhet, anläggningar, kyrkogårdar och i parker blir vanligare och vanligare. De är smidiga, kräver inget bränsle (vilket är kostnadseffektivt) och innebär minimalt med underhåll för personalen.

Nej, långt ifrån. Även om elfordon som används i arbetet kan påminna om “golfbilar” i formen finns det väsentliga skillnader!

Elektriska arbetsfordon är allmänt mer robusta, har högre prestanda och har större lastkapacitet än golfbilar. Dessa elfordon är dessutom utformade för att klara av tuffare arbetsförhållanden, och har ofta bättre batterikapacitet och räckvidd.

Gamla vanliga golfbilar däremot är avsedda för kortare transport av passagerare, och är inte optimerade för tuffare arbetsuppgifter.

Elfordon för arbetsplatser och verksamheter har dessutom funktioner som golfbilar eller enkla elfordon saknar. Det kan röra sig om tålighet, plats för företagsbranding så som skyltar, styrkan på ljuslyktor, kapacitet för last eller säkerheten.

Några av de främsta fördelarna med elektriska arbetsfordon inkluderar:

 • Lägre driftskostnader jämfört med bensin- eller dieselbaserade fordon
 • Minskade utsläpp av växthusgaser och luftföroreningar
 • Tystare drift, vilket minskar bullerstörningar
 • Färre rörliga delar, vilket innebär minskat underhållsbehov
 • Bidrar till företagets miljömål och hållbarhetspolicy
 • Generellt sett enklare att köra och framföra

Räckvidden för elektriska arbetsfordon varierar beroende på modell, batterikapacitet och användningsförhållanden. Generellt sett kan de flesta elektriska arbetsfordon användas hela arbetsdagen utan att behöva laddas. För de flesta modeller ligger räckvidden mellan 50 och 200 kilometer på en full laddning.

Laddningstiden för elektriska arbetsfordon varierar beroende på batterikapacitet och laddningsutrustning.

Vanligtvis tar det mellan 4 och 8 timmar att ladda ett elektriskt arbetsfordon med en standardladdare (AC-laddning). Snabbladdning (DC-laddning) kan minska laddningstiden till 1-2 timmar, men alla fordon är inte kompatibla med snabbladdning.

Om du är nyfiken på frågor som laddning och räckvidd rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

I många regioner finns det bidrag och ekonomiska “morötter” för att underlätta övergången till elektrtriska arbetsfordon. Dessa kan inkludera:

 • Skattereduktioner eller skattebefrielser för inköp av elektriska arbetsfordon
 • Bidrag för att installera laddningsinfrastruktur på arbetsplatsen
 • Förmåner som tillgång till bussfiler, fri parkering eller rabatter på vägtullar för elbilar
 • Stödprogram från lokala och nationella myndigheter som riktar sig till företag och organisationer för att stödja deras övergång till elektriska fordon

Det är rekommenderat att undersöka vilka bidrag och incitament som är tillgängliga i din specifika region, kommun eller land, eftersom de kan variera.

Elfordon på arbetsplatsen är lämpliga för många arbetsförhållanden, men det är viktigt att din arbetsplats investerar i rätt modell för era behov. Exempelvis kan mycket kalla eller varma klimat påverka batteriprestanda, och vissa elfordon är bättre anpassade för terräng och last än andra.

Det är viktigt att välja rätt – men var lugn, vi hjälper dig! Kontakta våra experter redan idag.

När du väljer ett elektriskt arbetsfordon är det viktigt att överväga följande faktorer:

 • Räckvidd och batterikapacitet
 • Lastkapacitet och storlek
 • Terräng- och arbetsförhållanden
 • Tillgängliga bidrag och incitament
 • Tillgång till laddningsinfrastruktur
 • Service och underhållsmöjligheter

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja det mest lämpliga elektriska arbetsfordonet för dina behov och maximera fördelarna med övergången till eldrift. Våra experter finns där för att hjälpa er göra det bästa valet för era behov – kontakta oss redan idag!

Få mer information om Goupil G2

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.