Goupil G4

Goupil G4

Goupil G4 är ett modernt elektriskt arbetsfordon med hög prestanda, kompakt, robust och med innovativa tekniska lösningar i harmoni av högsta kvalité.

Komfortstolar, servostyrning, digital instrumentpanel, uppvärmd framruta, Webasto värmare, luftkonditionering, backkamera är några av de tillbehör ni kan beställa.

Lastflak med nedfällbara lämmar, hydrauliskt tippbart flak, skåp med luckor är några av påbyggnaderna som finns i vårt sortiment. Hastigheten är 50 km/h, och formatet är ett perfekt mellansteg i modeller för områden som kyrkogårdar, parker, större områden som festivaler och event, samt alla former av mellanstora hantverk- och industriföretag.

Kontakta oss idag, boka demonstration och upplev skillnaden.

Goupil G4

Goupil G4 är ett modernt elektriskt arbetsfordon med hög prestanda, kompakt, robust och med innovativa tekniska lösningar i harmoni av högsta kvalité.

Komfortstolar, servostyrning, digital instrumentpanel, uppvärmd framruta, Webasto värmare, luftkonditionering, backkamera är några av de tillbehör ni kan beställa.

Lastflak med nedfällbara lämmar, hydrauliskt tippbart flak, skåp med luckor är några av påbyggnaderna som finns i vårt sortiment. Hastigheten är 50 km/h.

Kontakta oss idag, boka demonstration och upplev skillnaden.

Lastvikt
Upp till 1200 kg

Bredd
1,2 meter

Påbyggnader
30 st

Batteri
Litium

Innovativt, kompakt elfordon

Goupil G4 erbjuder högsta komfort och prestanda. Alla komponenter i fordonet har designats till en kvalitetsnivå som överstiger marknads standard. Litet och smidigt elfordon som med lätthet tar sig fram i städer, bostadsområden och trånga utrymmen. Kraftigt stålchassi med en hög lastvikt skapar mycket flexibla lösningar vid parkskötsel, avfallshantering, bevattning, städuppdrag, servicefordon samt för paket och logistik distribution.

Goupil g4

Mångsidig utrustning

Goupil G4 har många påbyggnadsalternativ, som standard finns lastflak med lämmar, tippbart lastflak, skåp, högtömmande containerlösningar, verktygsskåp och högtrycksutrustning. En ultimat lösning för er som söker ett litet, modernt och robust elfordon.

Goupil G4 passar för:

Kyrkogårdar
Paket- och logistikdistribution
Kommuner
Bostadsbolag

Kontakt

Telefon: 031-69 61 30
E-post: info@goupil.se

Offertförfrågan

Vanliga frågor om elektriska arbetsfordon

Goupil G4 är perfekt för mellanstora och lite mer krävande uppdrag. Den har lastflak med nedfällbara lämmar, hydrauliskt tippbart flak, skåp med luckor är några av påbyggnaderna som finns i vårt sortiment. Hastigheten är 50 km/h, och formatet är ett perfekt mellansteg i modeller för områden som kyrkogårdar, parker, större områden som festivaler och event, samt alla former av mellanstora hantverk- och industriföretag.

Elektriska arbetsfordon är fordon som drivs av elektricitet och används för arbetsuppgifter inom olika branscher, såsom kommuner, parkförvaltning, trädgårdsskötsel och leveransföretag. De inkluderar bland annat eldrivna småbilar, skåpbilar, lastbilar och nyttofordon.

Att använda mindre elfordon inom till exempel kommunal verksamhet, anläggningar, kyrkogårdar och i parker blir vanligare och vanligare. De är smidiga, kräver inget bränsle (vilket är kostnadseffektivt) och innebär minimalt med underhåll för personalen.

Nej, långt ifrån. Även om elfordon som används i arbetet kan påminna om “golfbilar” i formen finns det väsentliga skillnader!

Elektriska arbetsfordon är allmänt mer robusta, har högre prestanda och har större lastkapacitet än golfbilar. Dessa elfordon är dessutom utformade för att klara av tuffare arbetsförhållanden, och har ofta bättre batterikapacitet och räckvidd.

Gamla vanliga golfbilar däremot är avsedda för kortare transport av passagerare, och är inte optimerade för tuffare arbetsuppgifter.

Elfordon för arbetsplatser och verksamheter har dessutom funktioner som golfbilar eller enkla elfordon saknar. Det kan röra sig om tålighet, plats för företagsbranding så som skyltar, styrkan på ljuslyktor, kapacitet för last eller säkerheten.

Några av de främsta fördelarna med elektriska arbetsfordon inkluderar:

 • Lägre driftskostnader jämfört med bensin- eller dieselbaserade fordon
 • Minskade utsläpp av växthusgaser och luftföroreningar
 • Tystare drift, vilket minskar bullerstörningar
 • Färre rörliga delar, vilket innebär minskat underhållsbehov
 • Bidrar till företagets miljömål och hållbarhetspolicy
 • Generellt sett enklare att köra och framföra

Räckvidden för elektriska arbetsfordon varierar beroende på modell, batterikapacitet och användningsförhållanden. Generellt sett kan de flesta elektriska arbetsfordon användas hela arbetsdagen utan att behöva laddas. För de flesta modeller ligger räckvidden mellan 50 och 200 kilometer på en full laddning.

Laddningstiden för elektriska arbetsfordon varierar beroende på batterikapacitet och laddningsutrustning.

Vanligtvis tar det mellan 4 och 8 timmar att ladda ett elektriskt arbetsfordon med en standardladdare (AC-laddning). Snabbladdning (DC-laddning) kan minska laddningstiden till 1-2 timmar, men alla fordon är inte kompatibla med snabbladdning.

Om du är nyfiken på frågor som laddning och räckvidd rekommenderar vi att ni kontaktar oss!

I många regioner finns det bidrag och ekonomiska “morötter” för att underlätta övergången till elektrtriska arbetsfordon. Dessa kan inkludera:

 • Skattereduktioner eller skattebefrielser för inköp av elektriska arbetsfordon
 • Bidrag för att installera laddningsinfrastruktur på arbetsplatsen
 • Förmåner som tillgång till bussfiler, fri parkering eller rabatter på vägtullar för elbilar
 • Stödprogram från lokala och nationella myndigheter som riktar sig till företag och organisationer för att stödja deras övergång till elektriska fordon

Det är rekommenderat att undersöka vilka bidrag och incitament som är tillgängliga i din specifika region, kommun eller land, eftersom de kan variera.

Elfordon på arbetsplatsen är lämpliga för många arbetsförhållanden, men det är viktigt att din arbetsplats investerar i rätt modell för era behov. Exempelvis kan mycket kalla eller varma klimat påverka batteriprestanda, och vissa elfordon är bättre anpassade för terräng och last än andra.

Det är viktigt att välja rätt – men var lugn, vi hjälper dig! Kontakta våra experter redan idag.

När du väljer ett elektriskt arbetsfordon är det viktigt att överväga följande faktorer:

 • Räckvidd och batterikapacitet
 • Lastkapacitet och storlek
 • Terräng- och arbetsförhållanden
 • Tillgängliga bidrag och incitament
 • Tillgång till laddningsinfrastruktur
 • Service och underhållsmöjligheter

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja det mest lämpliga elektriska arbetsfordonet för dina behov och maximera fördelarna med övergången till eldrift. Våra experter finns där för att hjälpa er göra det bästa valet för era behov – kontakta oss redan idag!

Få mer information om Goupil G4

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.